Impact puternic între 2 mașini într-o intersecție din Capitală. Un autoturism a intrat într-un restaurant

Impact puternic între 2 mașini într-o intersecție din Capitală. Un autoturism a intrat într-un restaurantImpact puternic miercuri seară între două maşini într-o intersecţie intens circulată din Sectorul 6 al Capitalei.

 Un tânăr a fost grav rănit, după ce s-a izbit de un alt autoturism, a lovit tot ce i-a ieşit în cale şi a terminat cursa pe trotuar, în zidul unui restaurant.Din fericire, nu trecea nimeni pe stradă în acel moment, aşa că nu au fost şi alte persoane rănite. Cei care se aflau în cealaltă maşină s-au ales doar cu o sperietură.Impactul a avut loc într-o intersecție intens circulată din Sectorul 6 al Capitalei. Martorii povestesc că unul dintre șoferi ar fi intrat cu viteză în intersecție.
Martor: „Cred că a venit de acolo cu viteză. Noi eram înainte după colț. Două mașini de-acolo. Am auzit puțin zgomot și noi eram înainte de colț. Cred că venea cu viteză de acolo.”Martor: „Am venit când deja era gata.”La sosirea salvatorilor, unul dintre șoferi prezenta răni serioase și a fost transportat la spital. Ambele mașini implicate au fost avariate.Accidentul s-a petrecut la intersecția dintre Bd. Iuliu Maniu cu Bd. Vasile Milea. Impactul a fost atât de puternic, încât un autoturism a dărâmat un stâlp de pe marginea bordurii și s-a oprit într-un restaurant.Din fericire, restaurantul era închis, iar pe trotuar nu trecea nimeni în acel moment și n-au existat și alte victime. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul.Citește mai departe

Leave a Reply