5 buchete de flori ce vor bucura persoanele dragi ție toamna aceasta

5 buchete de flori ce vor bucura persoanele dragi ție toamna aceasta

În cazul în care vrei să dăruiești flori deosebite, dar nu știi ce să alegi, îți prezentăm în continuare cinci buchete de flori de la Maison d’Or, ideale pentru toamnă și care pot impresiona pe oricine!

Buchet De Flori Cu Phalaenopsis Minirosa și Alocasia

Buchetele cu aspect diferit au început să fie din ce în ce mai populare în ultimii ani datorită frumuseții lor atipice. Dacă te gândești că frumusețea unui buchet de trandafiri nu poate fi egalat prea ușor, cu siguranță îți vei schimba părerea după ce vei vedea mai multe astfel de buchete. Acesta este format din hortensii superbe, minirosa, lisianthus, viburnum, phalaenopsis alocasia și eucalipt. După cum poți observa și din imagine, cu toate că florile sunt total diferite, împreună formează un buchet căruia greu îi poate rezista cineva și cel mai important, un buchet care se potrivește perfect toamnei.

Buchet De Flori Cu Phalaenopsis și Alstroemeria Cu siguranță ai mai dăruit până acum orhidee, însă de câte ori ai oferit orhidee într-un buchet? Ne-am obișnuit să vedem aceste flori regale doar în ghivece sau în aranjamente deosebite și uităm că în buchete arată excepțional. Nu are importanță lângă ce flori sunt aranjate, deoarece se potrivesc cu orice și conferă buchetului un aspect inedit. Culorile predominante ale acestui buchet sunt alb, mov și verde și trebuie să menționăm că este format din următoarele flori: hortensie, lisianthus, alstroemeria, phalaenopsis, wax, phlebodium.

Buchet De Flori Cu Trandafiri Rosii și Leucadendron Dacă vrei să dăruiești jumătății tale un buchet de trandafiri deosebit, acesta este ideal pentru toamnă. Este compus din 9 trandafiri roșii superbi, aleși cu grijă, 2 leucadendron și verdeață. De ambalaj probabil nici nu mai trebuie să spunem multe: este elegant, discret și completează perfect frumusețea florilor. Cu siguranță este un buchet special, pe care îl poți dărui atât la o ocazie specială (aniversare, cerere în căsătorie, zi de naștere) cât și fără nici un motiv, pentru a-i arăta persoanei iubite dragostea ta.

Buchet De Flori Cu Hortensie Mov, Trandafiri și Matthiola Lila Movul se potrivește perfect toamna, așa că nu ai vreun motiv să nu dăruiești acest buchet superb. Este format din hortensie mov, trandafiri lila, lisianthus mov, matthiola lila, eryngium, eucalipt și alte materiale. În general, movul este culoarea dragostei la prima vedere, de aceea buchetul este perfect pentru o persoană de care te-ai îndrăgostit din prima clipă.

Buchet De Flori Cu Lalele Brownies și Cymbidium Am lăsat la final un buchet special, care merită toată atenția ta. Este compus din lalele Vip Brownies, cymbidium,garoafe, anthurium grena, scabiosa, salix, eucalipt, echeveria, accesorii și alte materiale. Lalelele Vip Brownies sunt superbe și așa cum poți observa și în imagine, transformă buchetul în unul impresionant.

În încheiere, am vrea să știm dacă buchetele prezentate au fost pe placul tău și dacă le-ai dărui persoanelor dragi ție!

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply