Simona Halep – Jasmine Paolini, în turul al doilea al turnelui de la Roma. Este prima întâlnire dintre cele două

Simona Halep – Jasmine Paolini, în turul al doilea al turnelui de la Roma. Este prima întâlnire dintre cele douăMeciul dintre Simona Halep, lcoul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, şi italianca Jasmine Paolini, locul 99 WTA, beneficiară a unui wild card, are loc, miercuri, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

 Această partidă este a doua pe arena Pietrangeli, după întâlnirea dintre Danka kovinici din Muntenegru, locul 86 WTA şi Belinda Bencic din Elveţia, locul 10 WTA, care începe al ora 12.00.Simona Halep este direct acceptată în manşa a doua a competiţiei şi nu s-a mai întâlnit cu Paolini.Tot miercuri, în al doilea meci de pe terenul 2, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer dă piept cu cuplul Wesley Koolhof/Nikola Mektici (Olanda/Croaţia), în primul tur al probei de dublu.
Prima partidă, tot de dublu masculin, pe acest teren începe la ora 12.00.Raluca Olaru şi germana Anna-Lena Friedsam evoluează, tot miercuri, cu echipa Miyu Kato/Sabrina Santamaria (Japonia/SUA), în optimi, la dublu feminin.Meciul este al doilea de pe terenul 3, după o altă întâlnire de dublu feminin, care începe la ora 12.00. Citește mai departe

Leave a Reply