January 23, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Producătorul iPhone a anunțat un pachet în care vor fi vândute mai multe servicii ale companiei

1 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roProducătorul iPhone-ului a anunţat Apple One, un pachet în care vor fi vândute împreună mai multe servicii ale companiei şi care va avea mai multe variante şi preţuri.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

 Apple One va fi disponibil în trei versiuni cu trei preţuri diferite: Apple One Individual va include serviciile Apple Music, Apple TV, Apple Arcade şi iCloud cu 50GB. Acesta va costa 15 dolari pe lună, transmite News.ro.Family oferă acces la aceleaşi servicii ca Individual, doar că poate fi folosit de până la 6 rude, iar iCloud include 200GB.Premier vine, alături de cele 4 servicii din Individual, cu Apple News Plus şi tocmai anunţatul Apple Fitness Plus. 6 rude vor putea folosi Premier, iar stocarea iCloud, în acest caz, va fi de 2TB. Acest pachet va costa 30 de dolari pe lună.
Apple spune că utilizatorii vor economisi 6 dolari pe lună în cazul pachetului individual, 8 dolari pe lună în cazul lui Family şi 25 de dolari pe lună la versiunea Premier.Va exista şi o perioadă de trial de 30 de zile în cazul serviciilor la care utilizatorii nu au mai fost abonaţi, perioadă în care acestea vor putea fi folosite gratuit.Pentru Apple, aceste pachete sunt o modalitate de a creşte unele din servicii pe spatele celor mai populare şi de a face ca utilizatorilor să le vină mai greu să părăsească ecosistemul companiei.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.