Jurații de la Chefi la Cuțite aduc zâmbete în casele oamenilor

Jurații de la Chefi la Cuțite aduc zâmbete în casele oamenilor

Chefi la Cuțite a fost lider de audiență, în momentul de aur peste 1,5 milioane de români uitându-se la emisiune.
Mario Fresh, cântăreț: Mare grijă acum că urmeză pilaful ăsta. Nu îl numesc rissoto că nu suntem la restaurant. Pun după ochi. Ce ai mă? Ești nebun? Nici nu știu dacă să mai pun ceapă sau nu că am uitat să o pun.

Continuă surprizele pentru chefi și în această seară. Vizat este Sorin Bontea. Fostul său rival din Asia Express, Mario Fresh, încearcă acum să îl convingă că este un maestru în bucătărie.

Mario Fresh, cântăreț: Mai trebuie apă, nu mai trebuie apă, oricum îl las să fiarbă mai mult, să fie pilaf. Îl las să fiarbă până se absoarbe toată apa aia să fie pilaf.

Uşor neîndemânatic, Mario Fresh mizează pe umor şi speră să primească astfel trei cuţite.

Mario Fresh, cântăreț: Sunt gata mereu, oricând, Mario Fresh este Fresh.

De o surpriză va avea parte și Chef Cătălin Scărlătescu.

Rita Brăilescu: Mă numesc Rita Brăilescu și de un deceniu și ceva mă ocup de Cătălin Scărlătescu. Suntem apropiați în relația noastră de afacere, de ce dracu să zic?

Dacă a primit sau nu cuţitul mult visat, vedeţi în această seară, după ştirile din sport. Aseară, emisiunea Chefi la Cuțite a fost lider detaşat de audiență. Minutul de aur a fost la ora 21:16, când peste un milion și jumătate de oameni urmăreau reţetele concurenţilor.

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply