Român prins conducând o mașină furată, sub influența alcoolului și fără permis

Român prins conducând o mașină furată, sub influența alcoolului și fără permis

Românul avea o alcoolemie de 2,8 la mie
Românul este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni.
Modul în care românul conducea mașina pe o autostradă din Italia i-a făcut pe polițiști să-l tragă pe dreapta pe acesta.

Însă, conform Il Capo Luogo, românul nu a oprit la semnalele polițiștilor, ba chiar a accelerat, astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea lui.

După o cursă ca în filme, care s-a întins pe circa 15 kilometri, românul a fost prins, după ce s-a izbit cu mașina de un parapet la intrarea într-un tunel.

Din momentul în care au deschis ușa mașinii conduse de român, polițiștii italieni au fost loviți în plin de un miros puternic de alcool.

În aceste condiții, au solicitat recoltarea de probe, iar rezultatele au fost uluitoare, românul de 21 de ani având o alcoolemie de 2,8 la mie.

Mai mult, verificările amănunțite au demonstrat că românul nu avea nici permis de conducere, iar mașina fusese furată.

Românul a fost transportat la spital și a rămas internat sub paza poliției, el fiind acuzat oficial de comiterea mai multor infracțiuni precum furtul unui autoturism, conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice, opunere la reținere și nerespectarea semnalelor polițiștilor care îi solicitaseră inițial să tragă pe dreapta.

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply