Revoluţia lui Orlando a fost abolită cu o sinecură. Surse: Ciolacu îi oferă lui Teodorovici un loc eligibil în Parlament

Revoluţia lui Orlando a fost abolită cu o sinecură. Surse: Ciolacu îi oferă lui Teodorovici un loc eligibil în ParlamentÎntrebat de către jurnalişti de prezenţa lui Eugen Teodorovici la şedinţa Comitetului Politic al PSD, Marcel Ciolacu a explicat că s-a împăcat cu Eugen Teodorovici şi că au convenit să facă campanie împreună. Cu toate astea, surse politice au relatat pentru Adevărul că liderul social-democraţilor i-ar fi promis lui Teodorovici un loc eligibil de parlamentar la viitoarele alegeri.

 

„Colegul meu, Eugen Teodorovici. Ne-am făcut un program comun de campanie, el va pleca în acest weekend la Piatra Neamţ la domnul Arsene şi va mai avea deplasări şi în Moldova”, a explicat Ciolacu.

 

Întrebat apoi dacă a îngropat securea războiului, Ciolacu a afirmat că nu a vorbit niciodată împotriva lui Teodorovici şi că primul pas pentru împăcare l-a făcut acesta din urmă.

 

„Eu n-am avut nicio secure. Nu cred că m-am exprimat vreodată public împotriva colegului meu Eugen Teodorovici. Am primit un telefon de la domnia sa, i-am răspuns, fiind colegul meu, senator PSD, cunoscându-ne de foarte mulţi ani, făcând şi campanii împreună”, a mai explicat Ciolacu,

 

În urmă cu câteva săptămâni Eugen Teodorovici trimitea atacuri în rafală către Marcel Ciolacu. Ultimul, chiar după eşecul moţiunii de cenzură, când spunea despre preşedintele PSD că s-a făcut „preş” în faţa lui Iohannis şi Orban.

„După ce tocmai se cocoţase cu «avânt muncitoresc» în funcţia de #PREŞdinte al #PSDreformat, chiar călcând în picioare «legea» fundamentală a partidului – Statutul PSD (dar pentru care vom aştepta decizia instanţei, cum este firesc!), lui Marcel Ciolacu i s-au înmuiat genunchii la primul examen politic al său şi al noii «conduceri» a #PSDreformat, înşirată pe o întreagă pagină. Echipa de «hârtie» şi-a arătat din start limita de #incompetenţă care cerea măcar trecerea unei moţiuni de cenzură împotriva celui mai #toxic şi #josnic guvern şi s-a făcut «PREŞ» în faţa lui Iohannis & Orban”, relata Teodorovici pe Facebook.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Citește mai departe

Leave a Reply