Nu porți mască de protecție? Sapi gropile morților de Covid

Nu porți mască de protecție? Sapi gropile morților de Covid


Nepurtarea măștii tinde să se transforme în infracțiune pasibilă de pedepse ieșite din tipar. Opt oameni care au refuzat să poarte măști, în estul insulei indoneziene Java, au primit o pedeapsă exemplară, fiind obligați să sape morminte într-un cimitir public.

Șeful districtului Cerme, unde s-au petrecut faptele, a declarat pentru presa locală: „Există doar trei gropari disponibili în acest moment, așa că m-am gândit că aș putea să îi pun pe acești oameni să lucreze cu ei. Sperăm că acest lucru va descuraja încălcarea regulilor”.

Numărul cazurilor Covid-19 continuă să crească în Indonezia, determinând autoritățile locale să consolideze măsurile de siguranță. Locuitorii din diferite regiuni care ignoră noile protocoale sunt supuși amenzilor sau serviciilor comunitare ca pedeapsă prin lege. Indonezia a înregistrat peste 3500 de cazuri ieri , ducând la numărul total de cazuri de când pandemia a început la 218.382.
 
Autoritățile au găsit în ultimele luni diferite modalități „creative” de a încuraja oamenii să poarte măști. Printre acestea s-au numărat și pedepse ciudate, precum pedepsirea celor care nu poartă mască prin punerea acestora într-un sicriu deschis.

Dacă te regăsești întru idealurile noastre și vrei să participi la lupta neamului nostru, fii alături de noi! Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continuă mai departe lupta pentru tot ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri – credinţa şi libertatea!
ActiveNews îl mărturiseşte pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El.
ActiveNews își dorește ca românii împreună cu toți locuitorii acestei țări să trăiască liberi, înțelepți și curajoși.
ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor, într-o lume în care încrederea în noi este subminată mai mult decât orice altceva pentru a dispărea ca neam şi a deveni pentru totdeauna robii unor interese străine.
ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români, în contextul în care cei care susţin public cu totul altceva sunt cel mai probabil agenţi străini sau manipulaţi de aceştia! Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.
Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată continua.

Susține ActiveNewsCitește mai departe

Leave a Reply