Mesajul Monicări Anisie în prima zi de şcoală: Copii, fiţi responsabili şi respectaţi toate regulile. Noi, profesorii suntem alături de voi

Mesajul Monicări Anisie în prima zi de şcoală: Copii, fiţi responsabili şi respectaţi toate regulile. Noi, profesorii suntem alături de voi„Ne concentrăm pe învăţare, educaţia trebuie să continuie în orice situaţie. Fiţi responsabili, prudenţi, dar fiţi şi implicaţi. Mergem cu toţii la şcoală. E important să mergem cu toţii la şcoală şi să fim alături de profesorii noştri. Copii, fiţi responsabili şi respectaţi toate regulile de prevenire şi combatere a îmbolnăvirilor! Noi, profesorii, suntem alături de voi!”, a transmis Monica Anisie.

 

Aceasta s-a adresat apoi şi profesorilor.

 

„Colegilor mei le urez să aibă un an şcolar cu împliniri, cu implicare şi le mulţumesc tuturor pentru tot ce au făcut în această vară. Au muncit şi în timpul examenelor naţionale, dar au făcut şi eforturi supraomeneşti atunci când au fost suspendate cursurile”, a adăugat ministrul.

 

Aceasta a mai subliniat că în prima zi de şcoală e important ca societatea să dea un mesaj de încredere pentru toţi copii.

 

„Trebuie să ne perfecţionăm, dar eu spun că, începând cu acest an şcolar, lucrurile vor arăta cu totul altfel decât au fost în perioada suspendării cursurilor în starea de urgenţă. Să privim cu încredere şi speranţă şi să-i lăsăm pe copii să se bucure de această primă zi de şcoală. Cred că acum este important să dăm un mesaj de încredere pentru toţi copiii. Toţi acei copii vor avea toate condiţiile să-şi continue învăţarea, ne străduim cât putem de mult să nu aibă de suferit”, a precizat ea, făcând referire la elevii care nu au posibilităţile să facă şcoală online.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Citește mai departe

Leave a Reply