Reguli stricte la cinematografe, în primul weekend de la redeschidere

Reguli stricte la cinematografe, în primul weekend de la redeschidere

La intrarea în cinematografe auntem aşteptaţi cu termometre
Nu se mai pot închiria ochelari 3D reutilizabili, ci doar de unică folosinţă
Cinefilii s-au întors în faţa ecranelor gigant după o pauză neanunţată care a durat mai bine de şase luni.

De ieri până azi, Andreas si Alexandru au văzut deja două filme la cinema. Mai au o listă lungă la care vor să ajungă.

Tineri: Proiecţiile care nu s-au putut realiza anul acesta la începutul anului. Filmele care sunt propuse pentru Oscar taie şi cele care vor apărea anul ăsta cât de curând şi au fost deja anunţate. Fie proiecte realizate în ultima perioadă care au legătură şi cu acest virus care nu ne mai dă pace.

După ce au numărat zilele în care au ţinut sălile închise, administratorii ademenesc publicul cu ecranizări aşteptate cu sufletul la gură în toată lumea.

Avem însă de respectat reguli stricte.

Andre Rotaru, reporter Observator: Trebuie să purtăm masca de protecţie din momentul în care intrăm în cinematograf şi până când ieşim, aşadar pe toată durata proiecţiei mai puţin în cazul în care ne-am luat de mâncare. De asemenea, cu oricine am veni la film trebuie să lăsăm un loc liber. Aşadar, chiar dacă am veni să spunem cu iubita, am ocupa, acest loc, acesta ar rămâne liber şi am mai putea sta doar pe acesta.

La intrarea în cinematografe auntem aşteptaţi cu termometre. Nu se mai pot închiria ochelari 3D reutilizabili, ci doar de unică folosinţă.

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply