„Te blestem!” Matteo Salvini, atacat de o tânără africană în timpul unui miting electoral

„Te blestem!” Matteo Salvini, atacat de o tânără africană în timpul unui miting electoral


Matteo Salvini, liderul partidului italian Liga Nordului,fost vicepremier, a fost atacat miercuri în Toscana de către o tânără africană, care i-a tras masca de protecție de pe față și i-a rupt rozariul pe care-l avea la gât, informează presa locală. ”Te blestem”, i-a strigata aceasta lui Salvini în timp ce îl ataca.

 Femeia se întorcea de la muncă și ar fi ajuns întâmplător în mijlocul unui grup de susținători ai politicianului, potrivit aceleiași surse care afirmă, de asemenea, că tânăra se afla într-o „stare psihică alterată”.

„Toată lumea poate avea idei politice, religioase, legate de fotbal, dar violență, nu”, a declarat Salvini citat de Ansa.

Liderul Ligii Nordului se afla în Toscana pentru a face campanie formațiunii sale, regiunea din centrul Italiei fiind considerată de decenii ca fiind un simbol al stângii însă ultimele sondaje arată o creștere a popularității partidului lui Salvini în zonă. 

Poliția din Pontassieve, Toscana, unde Salvini se afla în campanie electorală pentru alegerile regionale din 20-21 septembrie, a anunțat că gestul femeii nu a fost premeditat, potrivit agenției Ansa.

Dacă te regăsești întru idealurile noastre și vrei să participi la lupta neamului nostru, fii alături de noi! Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continuă mai departe lupta pentru tot ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri – credinţa şi libertatea!
ActiveNews îl mărturiseşte pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El.
ActiveNews își dorește ca românii împreună cu toți locuitorii acestei țări să trăiască liberi, înțelepți și curajoși.
ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor, într-o lume în care încrederea în noi este subminată mai mult decât orice altceva pentru a dispărea ca neam şi a deveni pentru totdeauna robii unor interese străine.
ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români, în contextul în care cei care susţin public cu totul altceva sunt cel mai probabil agenţi străini sau manipulaţi de aceştia! Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.
Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată continua.

Susține ActiveNewsCitește mai departe

Leave a Reply