Contează ce au auzit acasă. Cu cei expuși negației, va fi greu

Contează ce au auzit acasă. Cu cei expuși negației, va fi greu

Arafat a subliniat rolul important pe care îl joacă profesorii în aplicarea măsurilor de prevenție împotriva răspândirii noului coronavirus.
Seful DSU a spus că elevii care se vor împotrivi vor fi scoși pe hol, ca să nu își pună în pericol colegii.
Arafat a subliniat nevoia unor reguli clare, iar un elev care refuză să poartă mască să fie dat afară din clasă și să stea pe hol. „Nu vrei să porți mască, ieși din clasă, așteaptă pe hol, pentru că îți pui colegii în pericol”, spune Arafat.

”Dacă elevul a fost expus o perioadă negației și a auzit că totul e o glumă, masca e glumă și nu trebuie să o porți, poate că la început va fi mai greu la școală, dar aici trebuie impuse niște reguli clare. Copiii trebuie să simtă că la școală trebuie respectate regulile. (…) În prima oră trebuie să li se explice la copii care sunt regulile. Cum se intră, pe unde se circulă, cum vor fi pauzele, cum se va sta la clasă, când se poartă mască, când nu se poartă”, a spus Raed Arafat, la Digi 24.

Șeful DSU a subliniat rolul important pe care îl joacă profesorii și celelalte cadre didactice în aplicarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.Citește mai departe

Leave a Reply