Celebrul cântăreț Ronald Bell, cofondatorul trupei Kool and the Gang, a murit la 68 de ani

Celebrul cântăreț Ronald Bell, cofondatorul trupei Kool and the Gang, a murit la 68 de aniCântăreţul Ronald Bell, cofondator al trupei muzicale Kool and the Gang, celebră pentru hituri precum “Celebration”, “Jungle Boogie” şi “Ladies’ Night”, a decedat miercuri, la vârsta de 68 de ani.

Muzicianul a murit la domiciliul său din Insulele Virgine americane, a declarat pentru AFP Angelo Ellerbee, un apropiat al grupului, fără să precizeze cauzele decesului, potrivit Agerpres.Ronald Bell a înfiinţat Kool and the Gang, o trupă de jazz-funk şi de funk, împreună cu fratele său, Robert, şi prietenii săi, Dennis Thomas, Robert Mickens, Charles Smith, George Brown şi Ricky West, la începutul anilor 1960.Trupa a fost recompensată cu un premiu Grammy în 1978 pentru contribuţia sa la coloana sonoră a filmului “Saturday Night Fever”, cu John Travolta în distribuţie.
Kool and the Gang a fost inclusă în Songwriters Hall of Fame în 2018. GettyNăscut la Youngstown, în Ohio, în 1951, Ronald Bell era cunoscut şi după numele său musulman, Khalis Bayyan.Muzician autodidact, el a compus principalele hituri ale grupului, dintre care cel mai de succes rămâne “Celebration”.Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!Citește mai departe

Leave a Reply