Român trimis la închisoare 4 luni, în Spania, după ce a spus că a lovit un mistreț cu mașina

Român trimis la închisoare 4 luni, în Spania, după ce a spus că a lovit un mistreț cu mașina

Românul s-a dus la Poliție să anune că a lovit un mistreț.
Anchetatorii au descoperit că pusese la cale o înșelăciune.
Patru luni de închisoare pentru înșelătorie, aceasta este pedeapsa primită în Spania de un român care s-a dus la Poliție și a raportat un accident de circulație în care a fos timplicat el și un mistreț, scrie club-caza.com.

Românul a spus la tribunal că tot ce a dorit a fost ca pagubele presupusului accident cu un mistreț să fie suportate de compania de asigurări.

Dar ancheta efectuată a relevat că nu coliziunea cu un mistreț a fost cauza avarierii mașinii. După ce a fost dovedit acest lucru, românul a primit patru luni de închisoare cu executare.

Legea cu privire la aceste ipoteze este foarte clară în Spania. Art. 249 din Codul penal prevede următoarele: cei care comit infracțiunea de înșelăciune „vor fi pedepsiți cu închisoare de la șase luni la trei ani.

Pentru a stabili pedeapsa, vor fi luate în considerare valoarea fraudei, pierderea financiară cauzată părții vătămate, relațiile dintre victimă și fraudator, mijloacele folosite de către fraudator și orice alte circumstanțe care servesc la aprecierea gravității infracțiunii. Dacă suma fraudelor nu depășește 400 de euro, se va aplica penalizarea unei amenzi de la una la trei luni”.

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply