O adolescentă de 17 ani a jefuit o bătrână de 89 de ani pe stradă

O adolescentă de 17 ani a jefuit o bătrână de 89 de ani pe stradă

Bătrâna a fost jefuită în plină stradă de tânăra de 17 ani
Un polițist în timpul liber a prins-o pe adolescentă
Totuși, a avut un dram de noroc, pentru că în preajmă se afla un polițist în timpul liber, care a intervenit imediat pentru prinderea tinerei.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au reținut pentru 24 de ore o tânără de 17 ani, din Craiova, bănuită de comiterea unei tâlhării împotriva unei femei de 89 de ani. La scurt timp după sesizarea faptei, cea în cauză a fost depistată și imobilizată de un polițist din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, care se afla în timpul liber.

“Polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 89 de ani a fost agresată fizic de o persoană necunoscută, în timp ce se deplasa pe o stradă din Craiova, aceasta sustrăgându-i din geantă documentele personale și cheile de la locuință. Imediat, la fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliție, iar datele de interes operativ au fost transmise și către ceilalți polițiști. Astfel, la scurt timp după sesizarea faptei, un polițist din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, aflat în timpul liber, a recunoscut după semnalmentele transmise de colegii de la fața locului persoana în cauză, pe care a imobilizat-o până la sosirea unui echipaj de poliție. Cea în cauză a fost condusă la sediul Secției 1 Poliție Craiova, unde a fost identificată în persoana unei tinere de 17 ani, din localitate”, informează polițiștii.Citește mai departe

Leave a Reply