Kim Kardashian a anunţat că reality-show-ul care a făcut-o celebră va lua sfârşit: „Schimbarea este dură, dar uneori necesară“

Kim Kardashian a anunţat că reality-show-ul care a făcut-o celebră va lua sfârşit: „Schimbarea este dură, dar uneori necesară“„Cu inimile îndurerate, am luat această decizie dificilă, ca familie, să spunem rămas bun «Keeping Up With The Kardashians». Acest show ne-a făcut ceea ce suntem şi voi fi mereu recunoscătoare tuturor celor care au jucat un rol în formarea carierelor noastre şi schimbarea vieţilor noastre pentru totdeauna“, a scris Kim Kardashian West.

Serialul a debutat în urmă cu 13 ani, iar Kim şi surorile ei, părinţii, copiii şi partenerii lor au devenit staruri.

Kim Kardashian West, în vârstă de 39 de ani, a mulţumit tuturor celor implicaţi în program, publicului şi companiilor.

În ciuda numeroaselor critici şi acuzaţii, show-ul s-a bucurat de audienţă mare, a fost premiat şi este unul dintre cele mai de succes ale postului E!. Sezonul final va fi difuzat la începutul anului 2021.
❤️💔 pic.twitter.com/PaAF4hgmU5— Kim Kardashian West (@KimKardashian) September 8, 2020După ce a fost anunţat finalul, după 14 ani şi 20 de sezoane, Khloe Kardashian a scris pe Twitter: „Emoţiile se revarsă astăzi… schimbarea este dură, dar uneori necesară“.

Un purtător de cuvânt al postului de televiziune a transmis CNN: „A fost un privilegiu absolut şi le vom simţi lipsa din toată inima, dar respectăm decizia familiei de a-şi trăi viaţa fără camerele noastre de filmat“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Citește mai departe

Leave a Reply