FOTO Ellen Pompeo dedică sezonul 17 din „Anatomia lui Grey“ lucrătorilor sanitari aflaţi în lupta cu pandemia de COVID-19

FOTO Ellen Pompeo dedică sezonul 17 din „Anatomia lui Grey“ lucrătorilor sanitari aflaţi în lupta cu pandemia de COVID-19Serialul ABC a reintrat în producţie marţi, potrivit The Hollywood Reporter.

Alături de o fotografie în care apare împreună cu Richard Flood, nou coleg în serial, Pompeo a scris: „Prima dată înapoi în uniformă. De când am oprit filmările, 7.000 de lucrători sanitari au murit din cauza COVID-19. Dedic sezonul 17 tuturor celor care au căzut victime şi vouă, tuturor celor care, prin voia lui Dumnezeu, încă rezistaţi… Acest sezon este pentru voi, cu smerenie şi puţin umor, să ne scoateţi din asta, şi cu nesfârşită recunoştinţă. Sper că vă facem mândri“, potrivit news.ro. 

„Grey’s Anatomy” a fost unul dintre primele seriale a căror producţie a fost oprită în luna martie, când a izbucnit pandemia.

Coordonatoarea producţiei, Krista Vernoff, a dezvăluit recent că al 17-lea sezon al dramei medicale produse de Shonda Rhimes va aborda pandemia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Citește mai departe

Leave a Reply