Fată de 18 ani snopită în bătaie de o tânără geloasă la Albești, Mureș

Fată de 18 ani snopită în bătaie de o tânără geloasă la Albești, Mureș

Bătăușa în vârstă de 22 de ani a fost reținută de poliție.
Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.
În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că o tânără de 22 de ani, din comuna Vânători, județul Mureș, pe fondul geloziei, ar fi agresat o fată de 18 ani din comuna Corund, județul Harghita.

Menţionăm că imaginile sunt extrem de violente şi nu pot fi prezentate în acest articol.

În înregistrare, victima este luată la palme, trasă de păr, apoi pusă la pământ și lovită cu pumnii și picioarele în față.

În tot acest timp, fata de 19 ani plânge, iar o altă persoană filmează scena cu telefonul mobil.

Bătăușa din Mureș, reținută de poliție

În cursul zilei de ieri, 8 septembrie a.c., având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, din care reiese că două tinere s-au agresat fizic, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Poliție Județean Mureș s-au sesizat din oficiu, demarând verificările cu privire la aceste aspecte.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.10 Sighișoara, a rezultat faptul că la data de 17 august a.c., în timp ce se afla pe raza localității Albești, o tânăra, de 22 de ani, din comuna Vânători, județul Mureș, pe fondul geloziei, ar fi exercitat acte de violență, asupra unei tinere de 18 ani, din comuna Corund, județul Harghita.

În baza probelor administrate, la aceeași dată, polițiștii au luat măsura reținerii fața de tânăra în cauză, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul căruia polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara.

Citește și: Agresoarea de 14 ani din Târgu Jiu este cercetată în 2 dosare penale (Video) Băiatul care a filmat bătaia și umilirea fetei de 13 ani și-a cerut scuze, după ce “a primit critici”. “Bă, mă mir că nu plânge”, spune el în înregistrare

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply