Sean Penn s-a căsătorit cu o actriţă cu 30 de ani mai tânără. Cine este soţia actorului FOTO

Sean Penn s-a căsătorit cu o actriţă cu 30 de ani mai tânără. Cine este soţia actorului FOTOSean Penn (59 de ani) şi Leila George (28 de ani) formează un cuplu din 2016, iar zilele trecute s-au căsătorit în secret.

Ştirea privind căsătoria celor doi a apărut după ce prietena lor, Irena Medavoy, a postat un mesaj de felicitare pe contul său de Instagram.

Alături de o fotografie a cuplului şi a unor inele de aur, Medavoy a scris: „Suntem atât de fericiţi că Leila George şi Sean Penn s-au căsătorit. Vă iubim. Ne bucurăm enorm că v-aţi găsit sufletele pereche. Sunteţi meniţi să fiţi împreună, Dumnezeu să vă binecuvânteze“. Sean Penn şi Leila George FOTO Getty Images

Sean Penn a mai fost căsătorit înainte cu Madonna şi Robin Wright şi a avut relaţii cu Charlize Theron, Susan Sarandon şi Elizabeth McGovern. Este tatăl a doi copii, amândoi cu Robin Wright, născuţi în 1991 şi 1993.

Leila George, născută la Sydney în 1992, este fiica actorului american Vincent D’Onofrio şi a actriţei Greta Scacchi.

Sean Penn este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood. A primit de două ori premiul Oscar pentru Cel mai bun rol principal, în 2003 pentru rolul din „Mystic River“ şi în 2008 pentru „Milk“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Citește mai departe

Leave a Reply