October 21, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Comunicat de presă Ministerul Sănătății a finalizat astăzi achiziția măştilor d…

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.ro

Comunicat de presă

Ministerul Sănătății a finalizat astăzi achiziția măştilor de protecţie pentru familiile și persoanele defavorizate.

Conform Ordonanței de Urgență aprobată de Guvernul României, achiziția măștilor de protecție a fost realizată prin procedura de negociere fără publicare prealabilă în condițiile prevăzute de legislația în vigoare și în baza necesarului realizat de către autoritățile publice locale.

În urma finalizarii achiziției, vor fi achiziționate 115 milioane de măști în valoare de 73 600 000 lei fărăr TVA, cu un preț unitar de 0,68lei fără TVA/mască.

Măștile de protecție vor fi transportate direct la direcțiile de sănătate publice în termenul maxim de până la 7 zile și vor fi distribuite beneficiarilor de către autoritățile publice locale cu ajutorul asistenților medicali comunitari și ai mediatorilor sanitar.

Fiecare persoană eligibilă va primi un număr de 50 măști de protecție. Vor beneficia de acest sprijin, aproximativ 2 300 000 de persoane, după cum urmează:

a) persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social acordat în baza Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare;
b) persoanele din familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr.277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările și completările ulterioare;
c) pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei, inclusiv, reprezentând nivelul indemnizației sociale pentru pensionari prevăzută de Ordonanța de urgență a Guvernului nr.6/2009 privind instituirea pensiei sociale minime garantate, cu modificările și completările ulterioare;
d) persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din prestațiile sociale prevăzute de art. 42 și art.58 din Legea nr.448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Rezultatul achizitiei este publicat pe site-ul MS, www.ms.ro, la rubrica Informatii de interes public/Achizitii/Anunțuri.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

38 thoughts on “Comunicat de presă Ministerul Sănătății a finalizat astăzi achiziția măştilor d…

 1. Am zis să postez şi eu rugămintea acestui om …. unde-s doi…..Domnule Ministru , am soția la spitalul Fundeni internată la secția nefrologie , pentru a trece de pe dializa peritoneală pe hemodializa , a fost trimisă sa i se scoată cateterul de peritoneală și după ce a deschis o , acel doctor sa enervat pe motiv că nu el a montat cateterul și a inchiso la loc ,spunandui sa meargă la medicul care la montat . Soția se numește Porumboiu Margareta și este la etajul 5 secția nefrologie . Aș dori punctul dumneavoastră de vedere la cele relatate . Cu stima .

 2. Javre ce sunteti ,nu stiti ca nu este bine sa se poarte masti ,pt ca se cauzează alte boli huooo

 3. Domnule Ministru , am soția la spitalul Fundeni internată la secția nefrologie , pentru a trece de pe dializa peritoneală pe hemodializa , a fost trimisă sa i se scoată cateterul de peritoneală și după ce a deschis o , acel doctor sa enervat pe motiv că nu el a montat cateterul și a inchiso la loc ,spunandui sa meargă la medicul care la montat . Soția se numește Porumboiu Margareta și este la etajul 5 secția nefrologie . Aș dori punctul dumneavoastră de vedere la cele relatate . Cu stima .

 4. Adica costa 73 600 000,dupa mintea voastra de idioti,desi 115 000 000 × 0.68=78 200 000,dar este vorba de “aproximativ” 2 300 000 de beneficiari,…cand,de fapt,2 300 000 ×50 = exact 115 000 000 !
  Mai analfabetilor si hotilor, nici sa faceti niste simple operatii matematice,nu sunteti capabili !

 5. Azi maine primiti si gratis numai sa le purtati..dar ce ajuta asta la inundatii ? Mai bine scoateti armata si opriti defrisarile!!

 6. BÂRLOGUL HOŢILOR: Ionel de la Unifarm, omul SRI şi mândria Guvernului Orban, ridicat fals în slăvi de televiziuni în faţa opiniei publice, a negociat spăgile pe milioane de măşti şi combinezoane la Bîrlogul Lupilor, locul unde se întâlnea corupţia DIPI!

  https://xn--presacurat-qgb.ro/2020/06/23/ionel-de-la-unifarm-omul-sri-si-mandria-guvernului-orban-ridicat-fals-in-slavi-de-televiziuni-in-fata-opiniei-publice-a-negociat-spagile-pe-milioane-de-masti-si-combinezoane-la-birlogul-lupilor-l/?preview=true&_thumbnail_id=8928

 7. Achizionati masti pentru popor, dar voi nu purtati, asa ca ducetiva dracului cu mastile si decretele voastre !

 8. Cu acesti bani, puteati face multe altele, nu sa cumparati niste hartii care nu sunt bune de nimic! Sunt banii nostri, nu ai vostri, hotilor!
  Cineva sa se sesizeze si sa opreasca aceasta debandada!

 9. Oricum ai calcula, 115.000.000 masti, 0,68 ron bucata, 73.600.000 ron, tot apare o spaga de vre-o 4.600.000 ron, fara tva. Problema majora este ca va laudati…

 10. Domnilor Ministerul Sănătăţii – România, mai faceti o data calculul. Inmultirea 115 000 000 cu 0.68 da 78 200 0000 pe cifrele prezentate. Stanjenitoare o asa greseala la nivel de Minister, de bani publici, de comunicare fata de contribuabili.

 11. Nu m-ar surprinde daca mastile vor fi impartite intre membrii (rude, prieteni ) DSP ca mai apoi sa fie revandute catre populatie.

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.