October 21, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Vaccinul, revoluția din sănătate. Interviu exclusiv cu ministrul Florian Bodog

1 min read

38 thoughts on “Vaccinul, revoluția din sănătate. Interviu exclusiv cu ministrul Florian Bodog

 1. Ma voi chiar sunteti tampiti cu asemenea declaratii fara logica ?! “” copii vaccinati pun in pericol pe cei vaccinati “” Daca sunt vaccinati sunt imunizati , si e de fapt invers, chiar s au tampit romanii sa nu vada ca voi promovati interesele companiilor, calcand peste orice logica si drepturi ale omului !

 2. astept curand ancheta penala pentru cei care au redactat acest proiect lege, vadit pro companii si antiuman, uzand de faptul ca sunt in functii de conducere statala

 3. Pe https://www.decitit.ro un articol despre Cine ar trebui sa se ocupe de vaccinarea copiilor? Poate este momentul pentru a organiza altfel monitorizarea dezvoltarii pshomotorii si vaccinarile la copii in RO.

 4. Ministerul Sănătăţii – România Unde sunt vaccinurile mult promise de dl Bodog, de luni de zile, banuiesc ca suntem la zi cu ele, daca tot are timp de barfe si jignit oameni .. Ne mor copiii, dar daca cineva spune ceva ..e BEAT ! Suntem o NATIE BEATA, daca punem si noi o intrebare sau ne dam parerea despre domul Bodog, care inca tot dezbate aceasta problema de anul trecut ?

 5. Domnule Ministru al sanatatii caut si eu o forma sa va comunic o stare de fapt.Nu pot comunica pe nici o cale o problema care este dureroasa si care se impiedica in hatisul dezinteresului.Spun asta deoarece am primit un msg. pe tel.( nr lasat la internarea pacientului in spit. la Sf.Luca) in legatura cu un pacient cu neoplasm intr-o stare f grava,cu o manifestare atipica,dar cand am incercat sa comunic pe linkul atasat imi da erorr 500.In esenta am grija de un pacient,fata de care nu am nici o obligatie (nu-mi e ruda),un caz social pentru care o firma plateste asigurari de sanatate.Dupa mai multe serii de tratament,citostatice,roentgen terapie,boala i-a revenind mai dura.Durerile lui sunt cumplite,supureaza dintr-o rana,este slabit cu mare greutate ajunge la toaleta.A fost internat la spit. de boli cronice “Sf.Luca” 10 zile,atat este perioada maxima care permite legal ingrijirea unui pacient .Nu stiu ce sa fac,calmantele nu-si mai fac efectul,nu doresc sa trec la cauze extremae dar nici nu pot sta fara a face ceva.Am incercat sa intreb la un stabiliment de stat,nu au locuri,la privat suma este prea mare,ce pot face in aceasta situatie?Am sperat ca se vor indrepta lucrurile in ceea ce priveste asumarea acestor pacienti dar degeaba.Sunt lasati ca in evul mediu.Am apelat la aceasta forma din disperare.Calmantele constau in pastile si algocalmin fiole,chinul lui este cumplit.El o sa piarda la un moment lupta cu viata dar eu voi ramane traumatizata.Ar fi bine sa fac apel la salvare sa-l duca,ii priveste pe ei unde dar nu pot sa arunc un om constient inca in anumite momente sa simta ca il alung.

 6. Ministerul Sănătăţii – România Avem 100 de noi cazuri de rujeola, doar intr-o saptamana in Jud Timis. unde boala isi are cuibul!!! Unde sunt vaccinurile ?!!!
  Dupa cum da semne, e pe cale sa se extinda foarte rapid, daca doar intr-o saptamana 100 de noi cazuri iar virusul e mai puternic!!! Va bateti joc de popor ?? vreti sa ne omorati cu zilele ?!!!! De ce existati, pentru ce sunteti acolo, nu pentru popor ??!!!
  Este, E P I D E M I E !!!

 7. Din pozele văzute pe Facebook, înțeleg ca va place sa va plimbați. Fa domne ceva, ca atunci când iei o tona de bani e bine. Fa ceva pt copii. Dacă nu ești în stare pleaca

 8. Copiii aia au murit pentru ca nu existau vaccinuri sau pentru ca nu existau comitete și comisii!?

 9. 1) E posibil ca producatorii straini (care, poate, il sponsorizeaza pe Ministru sa le faca vanzare) sa fi facut aceste vaccinuri CORECTE, pt fetele Ministrului.
  2) Ministrul nu are controlul asupra procesului tehnologic de fabricare a vaccinurilor din import, DECI NU LE POATE GARANTA CALITATEA. De aceea sa refuzati vaccinarea cu vaccinurile din import. Corect ?

 10. Unde anume a disribuirt ministrul vaccinurile si noi nu stim ? Adica eu, nu am gasit absolut nici o stire ca s-ar fi distribuit accinuri ..asa cum comenta cineva ..? .pe pagina prim-ministrului .

 11. M-am uitat putin peste proiectul Legii privind organizarea si finantarea activitatii de vaccinare a populatiei Romaniei. Ceva mai fascist nu cred ca am vazut. Denunturi obligatorii ale scolii catre Comisie (un NKVD al vaccinurilor) dar si autosesizari ale acesteia, o entitate atotputernica care sesizeaza Parchetele si Directia de protectie a copilului. Comisia e atotputernica: ei stabilesc planul de vaccinare si recuperare a vaccinarii, monitorizeaza copilul pana la administrarea tuturor vaccinurilor, si atentie, aici e râsu-plânsu, tot ei analizeaza si certifica cazurile de reactii adverse post-vaccinare invalidante! Adica ei dau cu pumnul, ei panseaza si tot ei isi vor recunoaste greseala, daca concep o schema de vaccinare gresita! Printre cei 9 membri ai Comisiei, obligatoriu unul e, atentie, PSIHOLOG, altul e “SECRETAR” desemnat de Directia de Sanatate Publica Judeteana, altul e “REPREZENTANT” al Directiei generalle de asistenta sociala si protectia copilului, altul e “REPREZENTANT” al Inspectoratului Judetean Scolar si, cireaşa de pe tort, altul e “REPREZENTANT” desemnat de… Ordinul asistentilor medicali si MOAŞELOR din România. Deci doar 4 medici din 9 membri. In rest, secretari, reprezentanti si moaşe! Ei vor stabili schema de vaccinare (!!!), ei vor sesiza parchetul ca sa bage la penal pe parinti,ei vor sesiza Barnevernet-ul românesc si tot ei vor stabili cu uriasa lor expertiza in domeniul medical daca sunt reactii adverse si, deci, poti primi masuri compensatorii! Comisia va sesiza, potrivit proiectului,Parchetul si Organul de cercetare penala pentru constatarea infractiunii de rele tratamente aplicate minorului de catre parinti, in cazul copilului care are 3 ani si nu a primit toate vaccinurile obligatorii. Atentie, este vorba de o infractiune pentru care Codul Penal prevede pedeapsa cu inchisoarea de la 3 la 7 ani! Nicaieri in lege nu este prevazuta vreo procedura de exceptare a vreunui copil de la vreunul dintre vaccinurile obligatorii, chiar daca copilul ar fi facut boala pentru care a capatat astfel in mod natural imunitate!!!!!!! Legea recunoaste ca reactia adversa post-vaccinala se poate datora atat vaccinului insusi, cat si particularitatilor persoanei vaccinate! Totusi, in proiect nu gasim nicio posibilitate de a invoca sensibilitati genetice in familie sau cazuri de reactii adverse anterioare la acelasi copil sau la fratii lui, pentru a evita ca copilul sa-ti fie luat de Serviciul public de asistenta sociala si Directia Generala de asistenta sociala si protectia copilului sau de a te transforma, ca părinte, în infractor! Concluzia: niciodata nu mi-a fost dat sa vad in Romania o lege mai fascista, mai totalitara decat aceasta! Cei care pe internet posteaza materiale prin care vor sa linisteasca cetatenii cu privire la aceasta lege, ori habar nu au despre ce e vorba, ori sunt de rea credinta!

 12. Vedeti aici STUDIU NOU despre diferenta in starea de sanatate al copiilot vaccinati si a celor nevaccinati IN LIMBA ENGLEZA : https://archive.is/fZfYb Acest studiu arata CLAR ca cei NEVACCINATI SANT MAI SANATOSI

 13. Dr. Cacovean Adrian:

  “Josnic. Sa folosesti moartea unor copii ca sa promovezi dictatura medicala, vanzarea de vaccin, parca am fi la colectivizare sau pe vremea dictaturii naziste! Din cele 4 mii de cazuri de rujeola 3000 erau vaccinati. Dintre cei nevaccinati, majoritatea nu au fost vaccinati din cauza faptului ca statul nu a asigurat dozele necesare de vaccin. Mortii declarati de rujeola aveau malformatii congenitale, subnutritie, lipsa de caldura in casa si nu aveau nici radio, nici televizor, nici internet, uitati de stat in catunele lor si in saracia si mizeria in care traiau. Sa te folosesti de moartea unor copii ca sa faci propaganda de tip nazist este mizerabil, subuman, mai ales ca tu ca autoritate ai responsabilitate fata de starea in care a ajuns natia. Legea vaccinarii obligatorii este un abuz in functie si o incalcare grava a legislatiei din domeniul medicamentului, un abuz fata de prestatorii de servicii medicale (medici si farmacisti), o incalcare a codului deontologic, o incalcare a legilor omului si drepturilor pacientilor si un act de dictatura medicala de tip nationalizare, colectivizare, medicina nazista.”

 14. VACCINURILE PROVOACA BOLI AUTOIMUNE,1 copil din 4sufera de boli alergice, si 1 din 10 de astm bronsic !

 15. Sant curios ce parere aveti despre imunizarea HOMEOPATICA care aduce foarte bune rezultate in alte tari

 16. Sant curios cati bani iti plateste farma pentru legea asta? de altfel in Statele unite statul a platit pana acum peste $ BILIOANE DE DOLLARI compensati pentruef ectele adverse(INCLUSIV MOARTEA) aparute dupa vaccinare .

 17. Pana la 6 ani un copil treb sa ia 33 vaccinuri !!!! in prospecte daca cititi, acestea contin ALUMINIU, MERCUR, si alte toxine , substante nocive!

 18. Opriti aceatta lege Nebuna sau doriti ca parinti sa plateasce pentru faptul ca copii lor se inbolnavesc de altfel de al cine au primit cei 24 de copii boala? A fost facuta vreo investigatie sau nu?

 19. Domnul Florian Bodog, ministrul sanatatii, rnde sunt vaccinurile mult promise de atata amar de vreme ? Din moment de aveti vreme de barfe si jigniri … banuiesc ca sunteti la zi cu agenda de lucru ..

 20. Pentru o asemenea lege proiect aberanta va trebui sa raspundeti penal intr-un final, se vede de la o posta ca in spatele vostru sunt marile companii farma, o lege fascista de-a dreptul , aberanta, cu multe scapari si contradictii, evaziva, ce incalca multe drepturi inclusiv Constitutia, ce nu tine cont de copiii ptr care vaccinurile sunt un pericol mortal, sunt total contraindicate, si nici nu ofera NICI UN FEL DE RASPUNDERE COMPANIILOR FARMACEUTICE, de parca ar mai conta despagubirea dupa ce ti-au distrus copilul! Si logica voastra da de dorit, cum un copil vaccinat ( PROTEJAT !?) e pus in ”pericol” de unul nevaccinat atunci de ce il mai vaccinati !?

 21. pe marii CORUPTI faceti tot posibilul sa i scapati , IAR PARINTILOR CE-SI APARA COPII VRETI SA LE DATI DE LA 3- 7 ANI inchisoare, penibil, ptr rele tratamente daca se opun vaccinarii !!! (se numeste VANZARE CONDITIONATA, si interzisa de lege !)

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.