”Aș fi foarte fericit să-l antrenez pe Neymar”. Starul brazilian, aproape de revenirea la Barcelona

”Aș fi foarte fericit să-l antrenez pe Neymar”. Starul brazilian, aproape de revenirea la Barcelona

Neymar este dorit cu insistență de Barcelona
Brazilianul a plecat în 2017 din La Liga
Neymar ar vrea să revină pe Camp Nou
Setien a vorbit pentru BeinSports USA și l-ar vrea pe brazilian la echipă. ”Aș fi foarte fericit să-l antrenez pe Neymar. Este un jucător la un nivel excepțional, fără niciun dubiu”, a spus Setien.

Setien: ”Suntem convinși că putem câștiga Liga Campionilor”

Quique Setien a mai vorbit și despre bătălia pentru trofeul Ligii Campionilor, competiție ce urmează să reînceapă din luna august.

”Suntem convinși că putem câștiga Liga Campionilor. Unele lucrurile trebuie îmbunătățite, dar avem o echipă cu un potențial uriaș și un jucător uriaș în persoana lui Leo Messi. Deci da, cred că avem o șansă bună”, a mai declarat Setien.

Barcelona joacă în optimile Ligii Campionilor contra lui Napoli. Catalanii au remizat cu Napoli în deplasare, scor 1-1. Returul va avea loc pe Camp Nou în august, data urmând să fie comunicată de UEFA în săptămânile următoare.

Bernd Schuster își dorește ca Neymar să revină la Barcelona

Schuster a jucat opt ani pe Camp Nou, perioadă în care a ridicat șase trofee. Cel care a evoluat și pentru rivalele din Madrid, Real și Atletico, este convins că Neymar merită orice sacrificii de ordin financiar.

“Aș vinde Costa Brava pentru a-l aduce pe Neymar. Barcelona are nevoie de el. Lautaro Martinez este bun, s-ar putea adapta, dar cred că Barcelona a ‘șchiopătat’ după plecarea lui Neymar și Iniesta. Îi lipsește un jucător care driblează și care se descurcă excelent din postura de unu contra unu”, a declarat Bernd Shuster pentru ‘El Transistor’, citat de El Mundo Deportivo.

Neymar a împlinit 28 de ani în luna februarie și tocmai a devenit campion cu PSG. În cele patru sezoane petrecute la Barcelona a câștigat de două ori titlul și ediția din 2015 a UEFA Champions League. A înscrist 68 de goluri în La Liga!

În articolul :Citește mai departe

Leave a Reply